O nama

Mucko j.d.o.o. iz Varaždina je konzultantska tvrtka. Područje naše specijalizacije je priprema i izrada kompletne prijavne natječajne dokumentacije, poslovnih planova i investicijskih studija, izrada studija izvodljivosti, priprema i provedba javne nabave, te pripremanje dokumentacije za ishođenje bespovratnih sredstava iz fondova Europske unije.

Osim znanja stečenog kroz formalno obrazovanje na diplomskom i postdiplomskom studiju iz područja ekonomskih znanosti, dodatno smo educirani za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, izradu poslovnih planova i investicijskih studija te posjedujemo i certifikat za provedbu javne nabave.

Uspješnom realizacijom poslovnih i razvojnih ciljeva naših klijenata stvaramo dugoročne poslovne odnose temeljene na uzajamnom povjerenju i visokim profesionalnim standardima.

Po čemu se razlikujemo od drugih konzultantskih kuća?

  • svakom projektu pristupamo kao da je naš vlastiti
  • u samom početku plaćate naše vrijeme za izradu kompletne dokumentacije za prijavu na željeni natječaj
  • svoju uslugu (dogovoreni postotak - nagrada za uspjeh) naplatiti ćemo isključivo ukoliko Vaš projekt prođe na natječaju, odnosno, projekt bude pozitivno ocijenjen. Na taj način s Vama ulazimo u podijeljeni rizik, a budite sigurni da ćemo se maksimalno potruditi da s naše strane sve bude odrađeno prema pravilima i uvjetima natječaja, kako bi se suradnja u konačnici razvila na obostrano zadovoljstvo.

Direktorica tvrtke ima preko dvadeset godina radnog iskustva na vodećim funkcijama u računovodstvu i financijama, tako da možete računati i na savjetovanje prije, tijekom i nakon provedbe projekta.